Downloads

Nedan finner ni länkar till våra huvudleverantörers sidor för nedladdning av produktinformation, panelguider, setupinstruktioner, instruktionsfilmer m.m.


Expolinc på webben

Expolinc downloads

Expolinc panelguide

Tecna Display

Octanorm på webben

Vario Display produktkatalog

 

 

Våra leverantörers produkter håller högsta kvalitet har bra garantier. Företagen bakom produkterna är svenska företag med både produkter och reservdelar/tillbehör på lager, vilket givetvis är en trygghet för både slutkund och återförsäljare.

Välkommen!
Vad söker du?

Hög kvalitet
Vi säljer endast material av högsta kvalitet, från ledande tillverkare med hög kvalitetskontroll. Givetvis gäller detta både hård- och mjukvara (system och bild).

Snabba leveranser
Standardsystem med tillhörande bild levereras alltid inom en vecka från mottagen order/original vid normalorder. Vid större kvantiteter och specialmaterial meddelar vi eventuella leveransavvikelser vid order.

God service
Vi är vad vi heter. För oss är givetvis god service lika viktigt i alla led. Vi har valt leverantörer som ger oss bästa service vilket följer med hela vägen till slutkund. Vi anstränger oss för att skapa ett långsiktigt förtroende mellan oss och våra kunder.

|