Mässmontrar

Vi erbjuder alla typer av mässmontrar. Allt från enkla systemmontrar till mer avancerade specialdesignade montrar. I båda fallen erbjuder vi självklart realistiska monterritningar för kundens godkännande innan produktion.

Kontakta oss i god tid innan utställningen, så går vi igenom behov, idéer och budget innan vi tar fram ett eller ett par förslag på monterlösning.


Systemmontern

systemmonter

Vi använder främst Octanormstandard då vi bygger systemmontrar. Väggarna består av aluminiumstolpar som kopplas ihop med horisontella sarger i över- och nederkant. I varje sektion görs en infackning med en tunn skiva. I standardutförande är det en 3 mm vitlaminerad träfiberskiva, men man kan även använda plexiglasinfackning, väggskivor med fotografiska bilder, texter, olika laminat, etc. för att få en mer iögonfallande monter.

Varje väggsektion är ca. 100×250 cm och kan monteras i olika vinklar i 45° intervaller.

Octanorms systemmonter finns både som hyr- och köpalternativ och kan skräddarsys för kundens behov och önskemål. Octanorm är ett av världens ledande tillverkare av montersystem.

Som alternativ till Octanormväggarna kan vi erbjuda väggblock, som består av 38 mm helt släta väggskivor med standardmåtten 1000×2500 mm. Dessa monteras ihop med beslag i under- och överkant och på så vis skapas släta väggar utan nivåskillnader i skarvarna. Dessa väggblock är vita som standard, men kan folieras med färgade folier eller text och bild enligt överenskommelse.


Designmontern

Vi hjälper även till med att ta fram speciallösningar för den utställare som vill ha något som sticker ut lite mer. Det finns mängder av material att tillgå för tillverkning av väggar, golv, inredningsdetaljer, etc. och det mesta kan vi också tillverka i eget snickeri.

Med systemmontern är man i stor utsträckning styrd av materialets färg och form, medan man via en designmonter har möjlighet att påverka designen i full utsträckning. Av ganska naturliga skäl blir en designad monter dyrare att producera, men den bästa lösningen om man vill slippa kompromissa.

snygg monter för mässa designmonter

Uppsala Konsert & Kongress monter är ett typiskt exempel på designmonter, där vi tillverkade väggar och inredning med samma material, färg och form som originalet (fast i mindre skala). Den grå väggen är tillverkad i lackerad aluminiumplåt, den röda väggen i rött plexiglas och golvet är ett laminatgolv. Disken är tillverkad med originalritningar och materialspecifikation som utgångsläge.

Välkommen!
Vad söker du?

Hög kvalitet
Vi säljer endast material av högsta kvalitet, från ledande tillverkare med hög kvalitetskontroll. Givetvis gäller detta både hård- och mjukvara (system och bild).

Snabba leveranser
Standardsystem med tillhörande bild levereras alltid inom en vecka från mottagen order/original vid normalorder. Vid större kvantiteter och specialmaterial meddelar vi eventuella leveransavvikelser vid order.

God service
Vi är vad vi heter. För oss är givetvis god service lika viktigt i alla led. Vi har valt leverantörer som ger oss bästa service vilket följer med hela vägen till slutkund. Vi anstränger oss för att skapa ett långsiktigt förtroende mellan oss och våra kunder.

|