Portabelt

Idag finns det mängder av praktiska lösningar för den som vill hantera sin egen utställning. I vårt utbud finner ni produkter från världsledande, svenska företag. Vi lägger mycket stor vikt vid kvalitet och leveranssäkerhet, varför vi valt våra leverantörer med stor omsorg.

Original eller kopia?
Vi säljer endast originalsystem. Ja, tyvärr är de lite dyrare än importerade kopior, men kvalitén är betydligt högre och det finns alltid tillgång till tillbehör, reservdelar i det fall det skulle behövas och framför allt tillgång till fler system av samma modell den dag man vill komplettera sin utställning.

Sortiment
Klicka vidare på respektive produktgrupp nedan för utförlig information.


Rollup Bannersystem BroschyrställTeleskopsystem Popup FlaggsystemDiskar Utomhus Ramsystem

Välkommen!
Vad söker du?

Hög kvalitet
Vi säljer endast material av högsta kvalitet, från ledande tillverkare med hög kvalitetskontroll. Givetvis gäller detta både hård- och mjukvara (system och bild).

Snabba leveranser
Standardsystem med tillhörande bild levereras alltid inom en vecka från mottagen order/original vid normalorder. Vid större kvantiteter och specialmaterial meddelar vi eventuella leveransavvikelser vid order.

God service
Vi är vad vi heter. För oss är givetvis god service lika viktigt i alla led. Vi har valt leverantörer som ger oss bästa service vilket följer med hela vägen till slutkund. Vi anstränger oss för att skapa ett långsiktigt förtroende mellan oss och våra kunder.

|